Murer i Nordjylland

Vi hjælper med dit murerarbejde i Nordjylland

Vi er dine pålidelige murere i Nordjylland og omegn. Uanset om du planlægger en omfattende renovering, opførelsen af en flot stenterrasse, eller ønsker smukke murede pejsedetaljer, så står vores erfarne murere klar til at gøre din vision til virkelighed. 

Vi løser en bred vifte af mureropgaver, herunder facade opfriskning, stensætning, støbning og meget mere. Vores ekspertise sikrer, at vi leverer skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov og forventninger til murerarbejde af højeste kvalitet.

Murererfaring sikrer kvalitet til gode priser

Med vores omfattende erfaring kan vi tilbyde murerarbejde til priser, der ikke belaster din økonomi. Vi leder dig sikkert gennem hele processen og deler vores ekspertise for at sikre, at du modtager et færdigt resultat af enestående kvalitet, uden at det overskrider dit budget.

Murermester
Kim Jensen & Sønner ApS

Med over 25 års erfaring er vi din pålidelige partner for murerarbejde i Nordjylland og omegn. Uanset om du står overfor en renovering, nybyggeri eller reparation, kan du stole på vores ekspertise og præcision. Vi skaber smukke og holdbare løsninger, der lever op til dine forventninger

Hvad koster en murer egentlig?

Når der kommer til prisen for en murer, afhænger det af en række parametre såsom kompleksiteten og størrelsen for projektet. Er det et mindre stykke murerarbejde, som er påkrævet, kan vi også arbejde ud fra en timepris. 

Vi tror på, at alle skal have råd til en murer. Derfor tilbyder vi murerarbejde til en pris du kan være med på. Hvis dit projekt mangler en tømrer, kan vi også tilbyde en fuld entreprise løsning

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud, eller vejledning til dit næste projekt.

Telefon 1: +45 40 34 92 70
Telefon 2: +45 21 66 45 49
Mail: kim@kh-jensen.dk