Renovering i Nordjylland

Professionel renovering

Kunne din bolig også trænge mindre renoveringer? 
Renoveringer kan være med til at skabe liv og energi i dit hjem. Med renoveringer er der generelt tale om mindre ændringer i hjemmet, modsætningsvis ombygning, hvor der er tale om radikale ændringer i dit hjem. Renoveringer kan være med til at give dig glæde ved de rum du befinder dig i. Hos Kim Jensen og Sønner står vi klar til at kunne hjælpe dig igennem de nødvendige processer for at få alt til at spille. Vi hjælper dig igennem hele forløbet og informere dig, så du kan føle dig i trygge hænder.

Tagrenovering i Nordjylland

Står du med et slidt tag, eller ønsker bare at få det til at skinne?
Vi ønsker alle et tag over hoved, så derfor skal vi også pleje det! Ved at pleje sit tag kan man forlænge levetiden markant, med resultater op til 15 år ved renoveringer på et slidt tag.
Vi har mange års erfaring til at kunne levere et ordentligt produkt til alle vores kunder. Vi har også et samarbejde med Monier, hvor vi har gensidig respekt for hinandens håndværk i respektfulde udførelser. Vi vil inden vi begynder at lægge taget, gennemgå det, så vi kan komme med de forbedringer vi tænker der ville være nødvendige og optimale for at passe på dit tag.

Øvrig renovering i Nordjylland

Hvis du går med andre renoveringer, så tilbyder services inden for tømrer og murerarbejde  og kan løse diverse problemer som du kunne have. Derfor hvis du er i tvivl om vi kan udføre den opgave to tænker på, så kontakt os og hør nærmere hvad vi kan tilbyde dig.
Med erfaringer helt tilbage fra 1989 har vi lært og løst næsten alt mellem himmel og jord, derfor er der gode chancer for vi kan løse dit problem også!