Nybyggeri Nordjylland

Byg jeres drømmehjem

Er tiden kommet til, at I skal have sat gang i boligdrømmene med et nybygget hus i Nordjylland, står vi klar til rådighed hos Kim Jensen og Sønner. Her kan vi guide jer igennem hele forløbet, så I er sikre på, at få opfyldt alle jeres ønsker.

Professionelt nybyggeri i Nordjylland

Med mere end 25 år i byggebranchen, står vi klar til at tage jer i hånden, når vi skal realisere jeres nye hjem. Med erfaring indenfor murer samt tømrer faget, kan vi agere som din entreprenør og varetage dit behov fra start til slut.

Hvad koster det at bygge hus i Nordjylland?

Vil I vide mere om priserne for jeres fremtidige drømmehjem, skal I endelig tage kontakt til os. Her kan vi tale nærmere om, hvad det færdige nybyg i Nordjylland egentlig vil koste. Da der er flere parametre som spiller ind, vil det kræve, at vi ved nærmere om projektets størrelse.

Lokalt husbyggeri af højeste kvalitet

Hos Kim Jensen og Sønner sætter vi en ære i vores arbejde og tror på, at ved tæt dialog med vores kunder sikrer vi, at efterkomme kundens behov og ønsker. Mange års erfaring sikrer, at vi arbejder efter energirigtige principper og dertil udleverer et hus i højeste kvalitet. 

Vi kommer fra Nordjylland, og kan derfor hjælpe med alt fra maskinudlejning, valg af byggegrund til valg af rumstørrelse, byggematerialer m.v.

Skal vi hjælpe dig med dit nybyggeri, kan du kontakte os her:
Telefon 1: +45 40 34 92 70
Telefon 2: +45 21 66 45 49
Mail: kim@kh-jensen.dk